RİZE YAYLALARI
Rize yaylalarını gezdum, gördum, sendagez diye yazdum.
LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ
Likya Yolu yürüyüşümü buradan okuyabilirsiniz.
BATI KARADENİZ'İ GÖRÜN
Batı Karadeniz'de Kelebeğin rüyasına yolculuk başlıyor.
Site Haritası
Takvim

7. ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş’un da katılacağı 7. Uluslararası Resort Turizm Kongresinde , turizmin geleceği Dünya turizminin önemli aktörleri tarafından değerlendirilecek.

  • CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN HİMAYESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN 3.TURİZM ŞURASI’NIN ARDINDAN TURİZMİN ULUSLARARASI AKTÖRLERİ  7.ULUSLARARASI RESORT TURİZM KONGRESİ İÇİN ANTALYA’YA BİRARAYA GELİYOR… 
  • AKTOB Başkanı Dr.Erkan YAĞCI “Bizim işimiz turizm. Turizm bu ülkenin milli bir sektörü, petrolü yok ama turizmi var. Turizmde  dünyada ilk 5’e girebiliriz. 3.Turizm Şurası sonrası ilk toplanan uluslar arası kongremizde  bunun mücadelesini ortaya koyacağız” diye konuştu.

 

  • Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un  da katılacağı 7. Uluslararası Resort Turizm Kongresi kapsamında 2016 yılını zor bir dönem olarak geçiren sektörün 2017- 2018 yılı ve sonrasına yönelik yeri ve geleceği Dünya turizminin önemli aktörleri tarafından değerlendirilecek. 
  • Avrupa’nın 5.büyük tur operatörü 5 kıtada 60’dan fazla destinasyonda hizmet veren FTI(Frosch Touristik)Ceo’su Dietmer GUNT da kongrede Baş konuşmacı…

 

  • Forbes dergisinin dünyanın en zenginleri listesinde 69. sırada yer alan ve Rusya’nın 4. Büyük çelik üreticisi Severstall’ın en büyük hissedarı Rus Milyarder Alexey Mordasov da Kongrede konuşmacı…

 

 

 

29 Kasım’da Antalya Lara'da  Trendy Otel’de Gala kokteyli ile başlayacak olan 7. Uluslararası Resort Turizm Kongresi, 30 Kasım’da Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un  açılış konuşmasıyla Antalya Concorde  De Luxe Otel’de gerçekleştirilecek.  

 

Denizbank’ın ana sponsor olduğu 7. Uluslararası Resort Turizm Kongresi’inde, turizmin mevcut durumu ile kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmelerin sektöre yansımaları ele alınacak. 

 

Kongrenin öğleden sonraki oturumunda “Turizme Küresel Bakış” bölümünde konuşmacı olan en sevdiği kitabın Jim Collins’in “Harika İyidir” olduğunu her fırsatta dile getiren 1965 doğumlu Rus milyarder Alexya MORDASHOV, Rusya’nın en büyük 4. Çelik üreticisi Severstall’ın en büyük hissedarı ve altın üreticisi Nordgold, enerji ekipmanları üreticisi Power Machines ve de Almanya’nın en büyük seyahat operatörü TUI’nin de hissedarı olmasının yanı sıra Rusya’nın ulusal medya grubu ile Bank Rossiya’nın da hatırı sayılır yatırımcısı…

 

Rıusya’nın önde gelen müdenlislik ve ekonomi üniversites’nden mezun olduktan sonra İngiltere’nin Newcastle Üniversitesi’nde yüksek lisans yapan MORDASHOV’un kongreye katılımının Türk turizm yatırımcıları ve  Türk-Rus ilişkileri  açısından çok önemli olduğunun altını çizen  AKTOB   Başkanı   YAĞCI MORDASHOV’un  kongremizin katılımını Türkiye-Rusya ilişkileri açısından çok önemli buluyorum. Rusya ile olan turizm açılımımıza  bir katma değer yaratacağı gibi aynı zamanda  her zaman çok yakın ilişkiler içinde olduğumuz Rusya ile ticari ilişkilerimize de bir katma değer yaratacağına inanıyorum”diyor.

 

Kongrede dünya ekonomisindeki gelişmeler ve turizme etkileri konusunda bir sunum yapacak olan Denizbank Genel Müdürü Hakan ATEŞ, turizm kredileri konusunda konaklama sektörünü aydınlatacak. 

 

Bu yıl FTI Group CEO’su Dietmar GUNZ’un Baş Konuşmacı olacağı kongrede;  Denizbank  Genel  Müdürü  Hakan  ATEŞ,  Vodafone İcra Kurulu Üyesi

Sinan KIZILDAĞ, TÜROFED Başkanı Osman AYIK, MTS Group CEO’su Rembert EULING, Severstall Yönetim Kurulu Başkanı Alexei MORDASHOV, Sunexpress Genel Müdürü Jens BISCHOF, TUI Hollanda CEO’su Arjan KERS, BDO Hospitality Consulting Mehmet ÖNKAL, Servotel Ömer İsvan ve Cem KINAY konuşmacı ve panelist olarak katılım sağlayacak.  

 

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) organizasyonu ve Denizbank’ın ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek kongreye, yurtiçinden ve yurtdışından seyahat endüstrisinde yer alan turizmin bütün kesimleri ile finansman, danışmanlık, yatırım, işletme, yönetim, tedarikçi marka ve firmaların üst düzey temsilcileri katılacak. Yaklaşık 1000 kişinin kongreye katılım sağlaması bekleniyor. 

 

 

Bugüne kadar; Almanya eski Başbakanı Gerhard Schröder, Thomas Cook CEO’su Peter Fankhauser, TUI  Norvegian Cruise İş geliştirme Direktörü Jurgen Stille, Der Touristik CEO’su Sören Hartmann gibi etkin isimler katıldı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

AKTOB(Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği)

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB), konaklama sektöründe, sistemli birlik yapılanması gereksinimi üzerine 1984 yılında kurulmuştur.

Faaliyetine, Antalya Turistik İşletmeciler Derneği (ANTİD) adı ile başlayan birlik ardından adını; Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (AKTİD) ve Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) olarak değiştirmiştir

504 üyesi bulunan AKTOB; 145 binden fazla oda ve 313 binden fazla yatak kapasitesi ile konaklama sektörünü temsil eden en büyük örgütlü yapılardan birisidir.

Başta üye sayısının ve hizmetlerin artırılacağı önümüzdeki dönem hedeflerine paralel olarak birliğimiz, kamusal alanda daha etkin görevler almayı ve sektör bazında yön veren, yol gösteren ve yaptırımları olan bir yapıya kavuşturma çalışmalarına hızla devam etmektedir.

 

2594 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam91
Toplam Ziyaret187113
Hava Durumu
Bu Web Sitesi Desteği