RİZE YAYLALARI
Rize yaylalarını gezdum, gördum, sendagez diye yazdum.
LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ
Likya Yolu yürüyüşümü buradan okuyabilirsiniz.
BATI KARADENİZ'İ GÖRÜN
Batı Karadeniz'de Kelebeğin rüyasına yolculuk başlıyor.
Site Haritası
Takvim

“THE CRUISE LINE” TÜRKİYE’DE

Konforlu seyahat için tasarlanan ultra lüks gemiler, rotaların devamlı değiştiği seyahatlerle 7 kıtada 800’den fazla noktaya ulaşıyor.

Altı yıldızlı ultra-lüks cruise firmalarının temsilciliğini yapan “The Cruise Line” Türkiye’de faaliyete başladı. The Cruise Line Türkiye Başkanı Sami Güvenç “Geniş portföyümüzle en sofistike, benzersiz cruise programlarını kişiye özel organize ediyoruz” dedi.

Londra’da 1993 yılında kurulan The Cruise Line gerçek lüks ve keşif seyahatleri sunan Silversea, Regent Seven Seas, Hapag-Lloyd, Crystal, Windstar, Ponant, Oceania ve SeaDream gibi dünyaca ünlü cruise şirketlerinin satış temsilciliğini yapıyor. The Cruise Line, muhteşem gemilerle dünya denizlerinin ulaşabildiği tüm coğrafyalar, kültür, sanat ve eğlence yüklü rotalar, gizemli limanlar, yeni ve eski dünyalarda heyecanlı keşifler, doğal güzellikler ve kültürel zenginlikleri içinde barındıran seyahatler sunuyor.

7 kıtada 800’ü aşkın rotaya ulaşabilirsiniz

The Cruise Line çeyrek asırlık deneyimi ile çok değişik temalar içeren zengin rota ve destinasyonlar sunuyor. Konforlu seyahat heyecanını yaşamak isteyenler için tasarlanan ultra lüks gemiler, rotaların devamlı değiştiği seyahatlerle 7 kıtada 800’den fazla noktaya ulaşıyor. 

The Cruise Line, büyük cruise gemilerinin ulaşamadığı, dünyanın keşfedilmemiş ve el değmemiş yörelerine deneyimli ekipler eşliğinde keşif seyahatleri “Expedition Cruises” düzenliyor. En yüksek buz sınıfı sertifikasına sahip gemiler, balinaları takip etmeye, kutup ayılarını fark etmeye ve en güzel koylara yanaşmaya imkan sunuyor. Ünlü uzmanların detaylı araştırmalar sonucu hazırladığı gezilerde konuklara; biyologlar, etnologlar, buzul uzmanları, jeologlar, biyofizik uzmanları ve tarihçiler eşlik ediyor.

 

2381 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam3
Toplam Ziyaret187152
Hava Durumu
Bu Web Sitesi Desteği