RİZE YAYLALARI
Rize yaylalarını gezdum, gördum, sendagez diye yazdum.
LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ
Likya Yolu yürüyüşümü buradan okuyabilirsiniz.
BATI KARADENİZ'İ GÖRÜN
Batı Karadeniz'de Kelebeğin rüyasına yolculuk başlıyor.
Site Haritası
Takvim

PTT'Lİ FERİDUN KÖSE'Yİ KAYBETTİK

Feridun Köse'nin cenaze töreninde efsaneler onu yalnız bırakmadı. Metin Türel, Tamer Güney, Ertan Adetepe, Hasan Şengel, Kemal Aydın, Köksal Mesçi de oradaydı.

Türk futbolunun önemli isimlerinden birisi, Feridun Köse'yi de kaybettik. Uzun yıllar PTT'de oynayan ve bir çok kez milli takımımızda da yer alan unutulmaz solaçık Feridun Köse, son olarak Türkiye Futbol antrenörleri Derneğinin Ankara Şube Başkanlığı görevini yapıyordu.



Feridun Köse'nin cenazesinde Türk futbolunun efsane isimleri de bir araya geldi. Kimi takım arkadaşı, kimi dostuydu. O yaş kuşağının ünlü futbolcuları, Feridun Köse'ye son görevlerini yapmak için, Karşıyaka mezarlığında buluştu.
Unutulmaz kaleci ve teknik adam Metin Türel, Gol kralı Ertan Adatepe, Gençlerbirliğ'nin unutulmaz başkanlarından Hasan Şengel, futbolun kitabını yazan Tamer Güney, Gençlerbirliği'nin unutulmaz ismi Kemal Aydın, futbol virtüözü Köksal Mesçi, spor adamları, teknik direktörler Celal Kıbrızlı, Fahir Genç, eski futbolcular ve gazeteciler, Feridun Köse'ye son görevlerini yerine getirdi.
Fotoğraftaki efsanelerin isimleri şimdi daha az telaffuz edise de, onlar zamanlarının gerçek centilmen futbolcuları ve milli takımın vazgeçilmez yıldızlarıydı. 
954 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam30
Toplam Ziyaret183989
Hava Durumu
Bu Web Sitesi Desteği