RİZE YAYLALARI
Rize yaylalarını gezdum, gördum, sendagez diye yazdum.
LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ
Likya Yolu yürüyüşümü buradan okuyabilirsiniz.
BATI KARADENİZ'İ GÖRÜN
Batı Karadeniz'de Kelebeğin rüyasına yolculuk başlıyor.
Site Haritası
Takvim

KADİR’İN AĞAÇ EVLERİNDE YILBAŞI

Adım atacak yer kalmamıştı ki, yeni yılın geri sayımı başladı.


Olimpos’ta Kadir’in ağaç ağaç evlerinde yılbaşı geçirme önerisi geldiğinde başta çok cazip bir fikir gelmedi. Ama öneriyi yapan arkadaşım,  Antalya’nın 5 yıldızlı birçok büyük otelinin yöneticilerinin de geçen sene burada yılbaşı geçirdiklerini, hatta çok beğendikleri için bu sene de aynı yerde yılbaşını karşılamayı düşündüklerini söyleyerek, aklımı çeldi.

Kadir’in ağaç evlerinde daha önce hiç tatil yapmamıştım. Kış aylarında yazlık bir yerde kalma fikri pek sarmamıştı ve biraz da soğuk nedeniyle gözüm korkmuştu ama  gittiğim zaman gördüm ki, tüm odalar klimalıydı ve yılbaşı için gelen insan kalitesi de hakikatten çok üst düzeydeydi.



Çoğunluğu orta yaşta, , eğitimli ve üst düzey meslek gruplarından, doktorlar, mühendisler, sanatçılar ve hatta gazetecilerden de oluşan yaklaşık 350 kişi çeşitli şehirlerden gelerek şehir merkezinden çok uzakta, ulaşılması zor Olimpos’ta, Kadir’in ağaç evlerinde toplanmıştı.

Yılbaşı gecesi, alt salonda verilen açık büfe yemek, yarım saat içerisinde yenildi ve bahçede yakılan büyük ateşin etrafında ilk sohbetler başladı. Sonrasında DJ tarafından yönetilen kaliteli bir müzik eşliğinde, üst kattaki barda kalabalık toplanmaya başladı. Gece yarısına doğru, eğlencenin dozu da arttı.

Olimpos’taki diğer butik otellerin sahiplerinin bir bölümü bile de buradaki eğlenceye katılınca, bardaki insan sayısı giderek arttı. Adım atacak yer kalmamıştı ki, yeni yılın geri sayımı başladı.

Yeni yılın ilk saatlerinde ise, oldukça büyük bir diğer bar olan Kadir’in ağaç evlerinin Öküz Bar’ının kapıları açıldı ve sadece bu bara girmek için Olimpos’taki diğer konaklama yerlerinden gelen gençler de partiye katıldı.

Kadir’in ağaç evlerinde kalan yaklaşık 350 kişi de, kapılarını yeni açan ve sabahın ilk ışıklarına kadar hizmet edecek olan “Öküz Bar”a giriş yapımca, yaklaşık 500 kişilik yeni bir eğlence mekanı oluştu.

Ağaç Evler’de yılbaşı olmaz diyen ben anladım ki, Kadir, gerçekten güzel bir ortam oluşturmuş ve güzel dostluklar kurmuş.

Kadir’in ağaç evlerindeki bu alternatif yılbaşı partisini, gelecek sene “5 yıldızlı otellerden sıkıldık, nereye gidelim?” diye değişiklik arayanlara şiddetle öneririm.

1883 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam46
Toplam Ziyaret187195
Hava Durumu
Bu Web Sitesi Desteği