RİZE YAYLALARI
Rize yaylalarını gezdum, gördum, sendagez diye yazdum.
LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ
Likya Yolu yürüyüşümü buradan okuyabilirsiniz.
BATI KARADENİZ'İ GÖRÜN
Batı Karadeniz'de Kelebeğin rüyasına yolculuk başlıyor.
Site Haritası
Takvim

GÜLÜNÇ DERECE UCUZ TATİL

İngiltere'de bir turizm acentası, düzenlediği kampanya için hazırlanan reklam filminde , Türkiye'de tatilin gülünç derece ucuz olduğunu işliyor

İngiltere’de bir turizm acentası, sinemalarda yayınlanan reklam filminde, izleyenlere tatil için Türkiye’yi önerirken, “gülünç derecede ucuz” sloganını kullandı.

Daha önceki tanıtımlarında, “her şey dahil tatil” sloganını kullanan İngiltere’nin önemli turizm acentalarından First Choice, İngiltere'de konsept değiştirerek, düşük bütçeli tatili benimseyen müşterilere yöneldi.

Bu amaçla 299 pound’tan başlayan fiyatlarla tatil kampanyaları düzenleyen First Choice ekibi, bir de reklam filmi hazırladı. “Gülünç derece ucuz” temasının işlendiği reklam filmlerinin, İngiltere genelinde yetişkinlerin yüzde 95'ine ulaştığı ifade edildi.

Hazırlanan reklam, Türkiye’deki bir otelin havuzunda oğullarıyla birlikte güneşlenen İngiliz çiftin görüntüsüyle başlıyor. Reklamda anne-baba, tatil fiyatı üzerinden konuşurken, 299 pounda tatilin ne kadar gülünç olduğunu ifade ediyor.
İngilizlere gülünç derecede ucuz gelen tatil, Türkiye'de yaşayanlar için el yakmaya ve bir çok aile için hayal olmaya devam ediyor.
1911 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam84
Toplam Ziyaret186434
Hava Durumu
Bu Web Sitesi Desteği