RİZE YAYLALARI
Rize yaylalarını gezdum, gördum, sendagez diye yazdum.
LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ
Likya Yolu yürüyüşümü buradan okuyabilirsiniz.
BATI KARADENİZ'İ GÖRÜN
Batı Karadeniz'de Kelebeğin rüyasına yolculuk başlıyor.
Site Haritası
Takvim

TÜROFED'İN YENİ BAŞKANI ÇORABATIR

Türk turizminin çatı örgütü, yeni başkanını seçti.

Türkiye turizminin en büyük çatı örgütlü olan Türkiye Otelciler Federasyonu'nun (TÜROFED) 6. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetim kurulu belli oldu. Başkanlığa ise, daha önce AKTOB Başkanlığı da yapan Sururi Çorabatır seçildi.

İki dönem başkanlık yapan Osman Ayık'ın görevinden ayrılmasından sonra aday olan Sururi Çorabatır seçime tek liste ile girdi ve turizmcilerin büyük bölümünün oyları ile çatı örgütünün yeni başkanı oldu.



Çorabatır, başkan seçildiklten sonra yaptığı konuşmada, yeni yönetimin TÜROFED ilkelerinden taviz vermeyeceğinin söyledi. Çorabatır, “Doğru bildiğimiz her şeyi özgürce söyleyeceğiz” dedi.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı yönetimi için bölge başkanlarının aday olduğunu hatırlatan Çorabatır, üyelerinden adaylar için destek istedi. Çorabatır konuyla ilgili şunları söyledi:
“Tanımı Ajansının kurulması önemli bir adımdı. TÜROFED adına bölgelerimizin başkanları aday. Artık kaynaklar birlikte harcanacak ve orada görev alan arkadaşlarımız bu nedenle önem arz ediyor. Kaynağın verimli kullanılması için oraya giden arkadaşlarımızdan hassasiyet göstermelerini rica edeceğiz. Bu seçimler çok önemli. Bölgelerimizdeki adaylarımızı lütfen yalnız bırakmayalım.”

TÜROFED’in yeni yönetim ev Denetim kurulları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu:
Sururi Çorabatır, Erkan Yağcı, Burhanettin Sili, Birol Akman, Halit Ergül, Hacı Halil Özyurt, Tayyar Zaimoğlu, Gazi Murat Şen, Mehmet Tanju işler, Bülent Uysal, Mete Akcan, Bülent Bülbüloğlu, Ersin Yazıcı, Yakup Dinler, Tacettin Özden, Murat Toktaş, K. Kaan Kavaloğlu, 

Denetim Kurulu:
Mehmet Tümbül (AKTOB), Hüseyin Hacıkadiroğlu (ALTİD), Cengiz Tokatlı (GÜMTOB)

1915 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam142
Toplam Ziyaret186492
Hava Durumu
Bu Web Sitesi Desteği