RİZE YAYLALARI
Rize yaylalarını gezdum, gördum, sendagez diye yazdum.
LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ
Likya Yolu yürüyüşümü buradan okuyabilirsiniz.
BATI KARADENİZ'İ GÖRÜN
Batı Karadeniz'de Kelebeğin rüyasına yolculuk başlıyor.
Site Haritası
Takvim

AHMET AYIK'IN OĞLU BAŞKANLIĞI BIRAKTI

Türkiye turizminin en büyük çatı örgütlerinden Türkiye Otelciler Federasyonu'nun (TÜROFED) başkanı Osman Ayık yeniden aday olmayacak

Türkiye turizminin en büyük çatı örgütlerinden Türkiye Otelciler Federasyonu'nun (TÜROFED) 21 Aralık'ta yapılacak olağan genel kurulunda, iki dönem başkanlık yapan, Dünya Şampiyonu ünlü güreşçi Ahmet Ayık'ın oğlu Osman Ayık yeniden aday olmayacak.

 

2005 yılında kurulan ve Türkiye turizm sektörünün en büyük sivil toplum örgütlerinden olan TÜROFED, Türkiye'nin bütün bölgelerindeki otelleri temsil eden 15 bölge birliğinden oluşuyor. 21 Aralık Cumartesi günü, Antalya'da seçimli olağan genel kurula gidecek olan TÜROFED'in son iki dönemdir başkanlığını yapan Osman Ayık, yeniden aday olmayacağını açıkladı.

 

Sururi Çorabatır'ı aday gösteriyoruz

TÜROFED'in temayülleri gereği de iki dönem etik kuralı uygulandığını belirten Osman Ayık, 15 birlikten oluşan TÜROFED'in yönetim kurulunun konsorsiyumuyla yeni dönem için başkan adaylığına iki dönem AKTOB başkanlığı da yapmış, TÜROFED'de başkan yardımcısı olarak birlikte görev yaptığı Sururi Çorabatır'ın adaylığı yönünde karar aldıklarını açıkladı.

  

Osman Ayık, "Turizm sektörü sivil toplum örgütlerindeki faaliyetlerimi bu sene itibarıyla sonlandırıyorum. Bundan sonra aranızda arkadaşınız, dostunuz, bir turizmci olarak bulunacağım. Biz hiçbir zaman oturduğumuz sandalyelere yapışmadık, iki dönemi hiçbir zaman geçmedik. İki dönemimizi tamamladık ve gerektiği şekilde, kurumlarımızı layıkıyla yönetecek arkadaşlarımıza devrederek vazifemizi yaptık" dedi.

Çorabatır: "adayım"

İki dönem AKTOB başkanlığı, 12 senedir de TÜROFED'in yönetiminde görev alan yeni başkan adayı Sururi Çorabatır ise "Osman Ayık başkanımız döneminde başkan yardımcılığı görevi üstlendim. Yönetim kurulumuz birlikte karar vererek yeni dönem başkanlığı için beni uygun gördü. 21 Aralık günü gerçekleştirilecek genel kurulda delegelerimizin de takdir göstermesi durumunda başkanlığa adayım" dedi.

 TÜROFED'e bağlı olan birlikle şunlar:

Akdeniz Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği (AKTOB), Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD). Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD), Batı Karadeniz Otelciler Derneği (BAKTOD), Bodrum Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (BODER), Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB), Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD), Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK ), Fethiye Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (FETOB), Güneydoğu Anadolu Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (GATOD), Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB ), Güney Marmara Otelciler ve İşletmeciler Derneği (GÜMTOB), Kapadokya Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD), Karadeniz Otelciler Derneği (KATİD), Kuşadası Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KODER).

1770 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam20
Toplam Ziyaret186238
Hava Durumu
Bu Web Sitesi Desteği