RİZE YAYLALARI
Rize yaylalarını gezdum, gördum, sendagez diye yazdum.
LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ
Likya Yolu yürüyüşümü buradan okuyabilirsiniz.
BATI KARADENİZ'İ GÖRÜN
Batı Karadeniz'de Kelebeğin rüyasına yolculuk başlıyor.
Site Haritası
Takvim

KÜBA FOTOĞRAFLARI SERGİSİ

8’i kadın 12 fotoğraf sevdalısının “uzaktaki yalnızlık” adını verdikleri Küba fotoğrafları sergisi Çağdaş Sanatlar Merkezinde açıldı

Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde yaşayan 12 fotoğraf sevdalısı, aynı tarihlerde Küba’da bir araya gelerek çektikleri Küba fotoğraflarını, Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezinde sergiliyor.




Her biri, yaşadıkları farklı illerde fotoğrafçılık kulübü üyeleri olan amatör fotoğrafçılar, kurdukları Mozaik Fotoğraf ve Sinema Platformu çatısı altında birleşerek, Küba’yı fotoğraflamaya karar verdiler.



Gruptaki amatör fotoğrafçılar arasında yer alan ve aynı zamanda Sergi Koordinatörü de olan Nesrin Ateş, “bir hafta boyunca 12 fotoğraf sevdalısı arkadaş olarak Küba’yı kokladık. Devrimin, mücadelenin, onurun ve ayakta dik kalmanın onursal duruşunu gördük. Devrimin rüzgarını, kokusunu, dostluğu kucakladık. Binlerce kare Küba fotoğrafı çektik. Şimdi bu fotoğrafları sergileme zamanı geldi.” dedi.

Arif Kuğu, Aymy Emel Benbasat, Anıl Tamer Yılmaz, Ergün Karadağ, Fatma Güleç, Fatma Gök Salt, Hacer Ceylan, Kevser Büyükeroğlu, Mehtap Kayın, Nesrin Ateş, Osman Dursun ve Sevtap İnal’ın fotoğraflarından oluşan sergi, Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde açıldı..

Daha sonra başka şehirlerde de taşınılması düşünülen sergi, ilk gösterim yeri olan Ankara’da iki hafta süreyle açık kalacak.




  

  


2090 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam129
Toplam Ziyaret187278
Hava Durumu
Bu Web Sitesi Desteği