RİZE YAYLALARI
Rize yaylalarını gezdum, gördum, sendagez diye yazdum.
LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ
Likya Yolu yürüyüşümü buradan okuyabilirsiniz.
BATI KARADENİZ'İ GÖRÜN
Batı Karadeniz'de Kelebeğin rüyasına yolculuk başlıyor.
Site Haritası
Takvim

HEM MÜZİSYEN HEM DE RESSAM

Resim sergisinin Gomez Coffee Co'daki açılışında saksafonu ile muhteşem bir resital de verdi

Ümitköy’ün giderek önemli sanat merkezlerinden birisi haline de gelen Gomez Coffee Co, bu kez de müzisyen yönünü, kendisine has çizgisiyle ünlü müzisyenlerin tablolarında birleştiren ressam Reşat Demirkol’un sergisine ev sahipliği yaptı.

Serginin açıldığı gece 50. evlilik yıldönümünü de kutlayan Reşat Demirkol, gençlik yıllarında önce müzik eğitimi aldığını ve uzun süre caz ağırlıklı müzikle ilgilendiğini söyledi. Notalarla uğraşırken bir yandan da resim yapmaya başladığını belirten Reşat Demirkol, Isparta doğumlu olduğu ve halı dokumacılığı ile uğraşılan bir ortamda büyüdüğü için, renklerin uyumunu yakalamakta zorlanmadığını belirtti.

Müzik yaşamında yer aldığı orkestralarda kendisinin de ağırlıklı olarak saksafon çalması nedeniyle, caz dünyasının ünlü saksafoncularını tablolarını yapmaya başladığını söyleyen Reşat Demirkol, serginin açılışına katılanlara da sanksafonu ile muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.

Aynı gece 50. evlilik yıldönümünü de kesilen pasta eşliğinde kutlayan müzisyen/ressam Reşat Demirkol’un sergisi 15 gün süreyle Gomez Coffee Co’da açık kalacak.



.

2285 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam91
Toplam Ziyaret187240
Hava Durumu
Bu Web Sitesi Desteği