RİZE YAYLALARI
Rize yaylalarını gezdum, gördum, sendagez diye yazdum.
LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ
Likya Yolu yürüyüşümü buradan okuyabilirsiniz.
BATI KARADENİZ'İ GÖRÜN
Batı Karadeniz'de Kelebeğin rüyasına yolculuk başlıyor.
Site Haritası
Takvim

AYDINLIKEVLER LİSELİLER BODRUM’DA

Aydınlıkevler liselilerin geleneksel Bodrum buluşması bu yıl da yine dolu dolu geçti

Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan sevgili öğretmenimiz Baha Ayrılmaz ile hala anılarıyla yaşadığımız, kaybettiğimize inanamadığımız okul arkadaşlarımız Faruk Akgöl, Volkan Dipçin ve Levent Angın adına düzenlediğimiz buluşmamızda, karargah olarak her sene olduğu gibi yine Barlar Sokağı üzerindeki Artemis ve Dinç otelleri seçildi.

Yaklaşık 70 Aydınlıkevlerlinin Bodrum buluşmasında, yine dostluk şarklıları söylendi, kadehler arkadaşlık için kalktı. Birbirlerine özlemle sarılan grubu Ankara ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin artık çeşitli şehirlerine yerleşmiş dostlar oluşturdu.



Kumbahçe’nin kumsalı, Yalıkavak’ın balıkçı meyhaneleri, balık halinin mistik restoranları, 5 gün boyunca Aydınlıkevler dostluğuna kucak açıp, en güzel ev sahipliğini yaptı.




Son gece okulumuzun 60. Yılı nedeniyle de düzenlenen geleneksel baloda, ay-yıldızlı bayraklarımızla donatılan restoranda



10. Yıl marşı eşliğinde coşuldu, zeybek oyunuyla dizler yere vuruldu, kumsalda yakılan ateşin başında en güzel şarkılar söylendi.

Birbirlerine sıkı sıkı sarılan dostluk elleri, bir sonraki buluşma için veda ederken, arkadaşlığın en güzeli Bodrum’da bir kez daha yaşandı.














































































897 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam117
Toplam Ziyaret187266
Hava Durumu
Bu Web Sitesi Desteği