RİZE YAYLALARI
Rize yaylalarını gezdum, gördum, sendagez diye yazdum.
LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ
Likya Yolu yürüyüşümü buradan okuyabilirsiniz.
BATI KARADENİZ'İ GÖRÜN
Batı Karadeniz'de Kelebeğin rüyasına yolculuk başlıyor.
Site Haritası
Takvim

ANTALYA'DA TURİZM KONGRESİ

8. Uluslararası Resort Turizm Kongresi 29 Kasım’da Antalya’da Başlıyor

  • AKTOB Başkanı Erkan Yağcı”Bu yıl 8.sini düzenlediğimiz kongremizde “DAHA İYİ NASIL OLURUZ”un yanıtını ulusal ve uluslararası bin 500 katılımcının eşliğinde arayacağız.”

  • Yağcı”Bilindiği üzere bu yıl turist sayılarında ciddi artışlar yakaladık ve bu büyümenin ikinci evresi 2019 ve 2020 yıllarındaki hedeflerimiz ise gelirlerimizin ve kişi başına turist harcamamızın arttırılmasıydı. Dolayısıyla gelirleri yükselteceğimiz bir döneme de girmiş oluyoruz.

29 Kasım Perşembe günü Antalya Lara’daki Miracle otelde Denizbank’ın ana sponsorluğunda ve Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB)'un organizesinde gerçekleştirilecek olan kongreye bu sene konuşmacılar da dahil bin 500’ün üzerinde katılımcı bekleniyor.

Türk turizmi, 2018 yılında yeniden yükselen talep ivmesine kavuştu ve yanında süregelen soru ve sorunlar da çözüm masasında yerini aldı. Yeni gelişmeler ışığında, 2019 yılı ve sonrasına yönelik, Türk turizminin yeri ve geleceği, Dünya turizminin önemli aktörleri tarafından değerlendirilecek. Turizmin mevcut durumu ile kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmelerin sektöre yansımaları, 8. Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nde ele alınacak.





Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Dr. Erkan YAĞCI kongre çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada; “Yaşadığımız coğrafya, eşsiz turizm ürünlerine sahip, bu denli zengin kaynaklarla bir araya gelen turizm yatırımlarımız, servis ve ürün kalitesi açısından da dünyada izlenen ve örnek alınan nitelikte. “Daha iyi nasıl oluruz?”un yanıtı, her yıl düzenlediğimiz kongrede farklı başlıklarla ele alınıyor.Bu yıl kongremize bin 500’ün üzerinde katılım bekliyoruz, dünya turizminde söz sahibi konuşmacılar sektöre ışık tutacak konularla aramızda olacak” dedi.

Ana temanın  “Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği”olduğu kongredeki konu başlıkları ise şöyle;

  • EKONOMİK GELİŞMELER
  • HAVACILIK SEKTÖRÜNDE GELİŞMELER
  • TÜRKİYE’DE TURİZMİN DURUMU VE AKDENİZ BÖLGESİNDE REKABET
  • ONLINE VE DİJİTAL TURİZMDE DEĞİŞEN TURİST PROFİLİ
  • RUSYA YENİDEN
  • TÜRKİYE’NİN TANITIMINDA MEDYANIN ROLÜ
  • OTELCİLİKTE YENİ EĞİLİMLER
  • 2019 TÜRKİYE TURİZM VE TANITMA STRATEJİSİ
  • KONAKLAMA  SEKTÖRÜNDE NELER OLUYOR

 

Bu yıl kongrede; Jet2Holidays CEO’su Steve Heapy baş konuşmacı,  kongre ana sponsoru Denizbank CEO’su Hakan ATEŞ,  Hotelbeds Yön. Kur. Bşk. Joan VILA, Tanıtma Genel Müdürü Timuçin Güler, TÜROFED Bşk. Osman AYIK, LMX CEO’su Lars LUDWIG, ReviewPro CEO’su Ronald James FRIEDLANDER gibi konuşmacılar yer alacak.

Denizbank’ın ana sponsorluğu ve Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) organizasyonu ile  gerçekleştirilecek kongreye, yurtiçinden ve yurtdışından seyahat endüstrisinde yer alan bütün kesimler ile finansman, danışmanlık, yatırım, işletme, yönetim, tedarikçi firmaların üst düzey karar verici temsilcileri katılacak. Farklı konu başlıklarında oturumlarla gerçekleşecek Kongre, 28 Kasım 2018’de  Baia Otel Lara’da kokteyl açılış programı ile başlayacak. 29 Kasım 2018’de Miracle Otel’de Kongre gerçekleşecek.

5564 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam32
Toplam Ziyaret186014
Hava Durumu
Bu Web Sitesi Desteği