RİZE YAYLALARI
Rize yaylalarını gezdum, gördum, sendagez diye yazdum.
LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ
Likya Yolu yürüyüşümü buradan okuyabilirsiniz.
BATI KARADENİZ'İ GÖRÜN
Batı Karadeniz'de Kelebeğin rüyasına yolculuk başlıyor.
Site Haritası
Takvim

KIWANIS KULÜBÜNDEN AĞAÇ SEFERBERLİĞİ

Eğitimlerine yardım ettikleri öğrencilerle buluşup Ayaş Asartepe barajı etrafına 3 bin Sedir fidanı diktiler

Çocukların eğitimine ve gelişimine hizmet etmek amacıyla kurulan Ankara Kiwanis Kulübü, Ayaş’ın Ortabereket köyünde, Asartepe Baraj göletinin çevresine, eğitimine yardımcı olduğu öğrencilerle birlikte 3 bin Sedir ağacı fidesi dikti.



Devlet Su İşleri 5. Bölge müdürlüğü tarafından belirlenen Ayaş Asartepe Barajı’nın yamaçlarındaki ağaçlandırma alanında, DSİ ekipleri tarafından açılan çukurlara, Ankara Kalesi içinde bulunan Yeni Hayat ilköğretim Okulu ile Ayaş Akşemsettin İlköğretim okulundan gelen öğrenciler tarafından fidanlar dikildi..



Otobüslerle ekim alanına gelen öğrenciler, Kwanis t-şhort’lerini giyerek, öğretmenleri eşliğinde, bir karnaval havasında diktikleri fidanlara can suyu verdiler.


Dernek başkanı Erdem Takçı ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, DSİ eski Genel Müdürü ve Dünya Su Konseyi Başkan Yardımcısı Doğan Altınbilek ile Derneğin Yöneticilerinden Turgay Devecioğlu'nun çabalarıyla bir araya gelen bir grup Aydınlıkevler Lisesi mezunu da ağaç dikimine yardım etti.

Fidan dikiminin tamamlanmasından sonra ağaçlandırılan alanda öğrenciler için düzenlenen mangal partisi ve eğlenceye, Ankara’dan gelen seğmenler de katıldı ve Ankara oyunları ile ağaç dikim şenliğine renk kattı.


 

3251 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam67
Toplam Ziyaret184026
Hava Durumu
Bu Web Sitesi Desteği