RİZE YAYLALARI
Rize yaylalarını gezdum, gördum, sendagez diye yazdum.
LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ
Likya Yolu yürüyüşümü buradan okuyabilirsiniz.
BATI KARADENİZ'İ GÖRÜN
Batı Karadeniz'de Kelebeğin rüyasına yolculuk başlıyor.
Site Haritası
Takvim

AYDINLIK LİSELİLERİN BODRUM BULUŞMASI

Aydınlıkevler Lisesi mezunları, geleneksel Bodrum buluşmasında 45-50 sene önce okudukları sıralarda yaşadıklarının, yaptıklarının ve hepsinden önemlisi dostluğun enerjisi ile muhteşem 4 gün geçirdiler. (2008)





Her sene olduğu gibi bu sene de, şehrin merkezi sayılan Kumbahçe’de, Bodrum kalesinin hemen arkasındaki Artemis otelde buluşan Aydınlıkevler Lisesi mezunları, özlemle bir kez daha birbirlerine sıkı sıkı sarıldılar.

Bodrum aşığı Bülent Özgürel ve Vural Ertürk’ün 8 yıl önce başlattığı “Bodrum arkadaşlık ve dostluk” günlerine, bu yıl 73 liseli katıldı. Katılımcılar, Halikarnasın huzur dolu sakin ortamı, Bodrum kalesinin muhteşem görüntüsü, yat limanının harika manzarası eşliğinde barlar sokağında önümüzdeki yazın erken provasını yaptılar.

Otelde buluşan ilk grup güzel bir akşam yemeğinin ardından başladıkları yeni günde, Aydınlıkevler mezunu olan ve Bodrum’da şarapçılık yapan Füsun arkadaşımızın aile kuruluşunu ziyaret ettiler. Kırmızı, beyaz ve Roze olmak üzere yılda birkaç ton şarap üreten arkadaşımızın tesisini gezenler, karınları mangalda pişen sucuk-ekmeğin yanında harika dolma ve börekle doyururken, ellerindeki özenle hazırlanmış sıcak şarap kadehlerini tokuşturdular.

Aynı günün akşamında, İstanbul tayfalarının da otel gelmesi ile büyüyen grup için,



Artemis otelin terasında, parlament mavisi gecenin aydınlığında ve yakamozların kıpırtısında, dostluğun ve sevginin eşliğinde, hoş geldin partisi yapıldı.

Bir sonraki gün mezun ekibi biraz daha büyüdü ve Dinç otelde verilen Gala yemeğinde, canlı müzik eşliğinde kurtlar döküldü.  45-50 yıl öncenin okul ve mahalle arkadaşları, dansın ve dostluğun tadını çıkardı.

Sonraki gün eskimeyen ve bitmeyen dostluklara sarılan Aydınlıkevlerli gençler, Bodrum gecelerinde en güzel günlerini bir kez daha yad etti.

Son gün, ayrılık zamanı gelince herkese bir hüzün çöktü. O hüzne yağmur da eşlik etti ve deli fişek gibi yağdı durdu.




Barlarda, restoranlarda, yollarda, kumsallarda kalan, dostluğun, arkadaşlığın, sevginin, saygının, kardeşliğin izlerini, o fırtınamsı yağmurun silmesi zaten mümkün değildi.




3190 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam43
Toplam Ziyaret186949
Hava Durumu
Bu Web Sitesi Desteği