RİZE YAYLALARI
Rize yaylalarını gezdum, gördum, sendagez diye yazdum.
LİKYA YOLU YÜRÜYÜŞÜ
Likya Yolu yürüyüşümü buradan okuyabilirsiniz.
BATI KARADENİZ'İ GÖRÜN
Batı Karadeniz'de Kelebeğin rüyasına yolculuk başlıyor.
Site Haritası
Takvim

GÖLCÜK TABİAT PARKINA DA İNŞAAT OLUR MU?

Bolulular Köroğlu heykelinin önünde toplanarak Gölcük’e doğru yürüyüş gerçekleştirdiler



Bolu Belediyesi tarafından Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan 2012 yılında 29 yıllığına kiralanan Gölcük Tabiat Parkı, 19 Aralık Salı günü yapılacak ihaleyle 22 yıllığına özel işletmeye verilecek. İhaleyi kazanan şirket, park sınırları içinde belirlenen alana, dağ köşkü ve 25 bungalov yapacak. Ayrıca park içinde bulunan Gölcük Göl Gazinosu da ihale kapsamında yer alacak ve 1 yıl içinde yeni işletmeciye geçecek. Dağ Köşkü ve bungalovlar için 16 aylık inşaat süresi öngörülürken, gölün çevresi tamamen rekreasyon alanı olarak düzenlenecek.


Sivil toplum kuruluşlarının ihaleye protesto etmek için yürüyüş düzenledi.  Yürüyüşte, Gölcük Platformu tarafında da “Gölcük halkındır” pankartı açıldı. Protestonun devamında Bolulular Köroğlu heykelinin önünde toplanarak Gölcük’e doğru yürüyüş gerçekleştirdiler.

Öte yandan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nın 22 yıllığına özel işletmeye verilecek olmasına tepki göstererek, "Gölcük´ün durumuna Bolulular, karar vermeli. Pazartesi günü sandık kurulsun, vatandaşa sorulsun. Referandum yapılsın" dedi.

756 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam120
Toplam Ziyaret187409
Hava Durumu
Bu Web Sitesi Desteği